22.- Ferran jim. demana que estiguem informats amb el parc PNSM per aquest estiu 2024

 A la fi d'informar, orientar i assessorar al turisme sostenible, com ha de ser.

Degut a la sequera actual i la possible massificació del proper estiu 2024. Cal informació cap a on s'ha d'aconsellar al turisme per no caure a amb una massiva presència en uns llocs concrets 

Davant overbooking, cal saber cap on es pot derivar o millor dit aconsellar.

Ferran jim. porta a terme el programa de ràdio mensual des de 2008 col·laborador de ràdio Falset "Priorem Priorat" a més tenim una xarxa de més de 500 persones en les nostres Xarxes Socials de la comarca i més de 10.000 a nivell general de fora.

Podem fer una taula rodona.-

Proposa una taula rodona per a la conscienciació i sensibilitat de la salut, la justícia i la convivència a nivell comarcal per a tractar per a prevenir qüestions al voltant de la convivència, el descans i la diversió que tothom tenim dret. En primer lloc ho he proposat a Cabacés on estic de Jutge de Pau.

Aquest estiu cal estar preparats davant un any de sequera, un any com els anteriors de visites a la nostra comarca i els nostres pobles i la necessitat d'una bona atenció personal i familiar com de grups d'amistat que visiten la nostra comarca.

Com podem assessorar i orientar ?


Enguany fa dos anys que varem participar en el curs d'informació turística acreditada del Parc Natural de la Serra de Montsant i Espai d'Interès natural Serra de Llaveria


Comental: article sempre obert a novetats i amb actitud informativa, orientadora, assessora i animadora a fer difusió Comenta'l en orella-boca-orella


La nostra tasca voluntària està adreçada a les persones     que ens responen i que ens necessiten.

Estem al marge i no tenim temps per assistir a activitats que suposa la simple participació passiva , on anem necessitem aportar idees, iniciatives i donar-nos a conèixer. 

Malgrat valorem i agraïm tot el que la ciutadania dona suport, aplaudeix... i que nosaltres tinguem aquesta oportunitat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

19.- Identificada una tortuga a Cabacés .-

06.- Museu municipal de Cabacés 2024

26.- Frederic Salvadó emplena amb art a la Morera de Montsant.-